WerkgeversAdvocaat

Uw partner in Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht

030 - 3030 059 (Utrecht)
020 - 3030 200 (Amsterdam)

Ma t/m vr tot 21:00 uur. Za tot 17:00 uur.

dé advocaat voor werkgevers

Stel hier direct uw vraag >

Arbeidsrecht

Werkgeversadvocaat.nl is gespecialiseerd in arbeidsrecht en is dus thuis in alle rechtsbetrekkingen tussen werkgevers en werknemers. Het is een initiatief van Advocatenkantoor Both.

Werkgeversadvocaat.nl is meer dan 10 jaar werkzaam in het arbeidsrecht. Zij staat ondernemers bij in alle geschillen en adviezen over ontslag, proeftijd, concurrentiebeding, relatiebeding en fungeren zo als sparringpartner voor de ondernemer. Hebt u geen behoefte aan een dure advocaat? Het tarief van Werkgeversadvocaat.nl is lager dan u denkt. Een vaste of maximumprijs per zaak behoort tot de mogelijkheden.

Werkgeversadvocaat.nl behandelt alleen zaken waarin zij deskundig is. Als een zaak niet tot de expertise van Werkgeversadvocaat.nl zelf behoort kunt u terecht bij advocaten of juristen uit het netwerk van Werkgeversadvocaat.nl.

Een vertrouwensrelatie met uw advocaat is essentieel. U moet op uw advocaat kunnen vertrouwen en de advocaat moet bekend zijn met uw onderneming. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel hier direct uw vraag >