WerkgeversAdvocaat

Uw partner in Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht

030 - 3030 059 (Utrecht)
020 - 3030 200 (Amsterdam)

Ma t/m vr tot 21:00 uur. Za tot 17:00 uur.

dé advocaat voor werkgevers

Stel hier direct uw vraag >

Ondernemingsrecht

Werkgeversadvocaat.nl is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en is dus thuis in alle regels van het rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht.. Het is een initiatief van Advocatenkantoor Both. Het ondernemingsrecht omvat voor Werkgeversadvocaat.nl alle juridische adviezen waar u als ondernemer behoefte aan hebt.

Werkgeversadvocaat.nl is meer dan 10 jaar werkzaam in het ondernemingsrecht. Zij staat ondernemers bij in alle geschillen en adviezen over bijvoorbeeld aandeelhoudersovereenkomsten, bestuurdersaansprakelijkheid, joint-ventures, bedrijfsoverdracht, fusies en overnames, incasso maar ook in geschillen met uw accountant of boekhouder. Hebt u geen behoefte aan een dure advocaat maar aan een adviseur die alleen tot doel heeft uw onderneming verder te helpen? Het tarief van Werkgeversadvocaat.nl is lager dan u denkt. Een vaste of maximumprijs per zaak behoort tot de mogelijkheden.

Werkgeversadvocaat.nl behandelt alleen zaken waarin zij deskundig is. Als een zaak niet tot de expertise van Werkgeversadvocaat.nl zelf behoort kunt u terecht bij advocaten of juristen uit het netwerk van Werkgeversadvocaat.nl.

Een vertrouwensrelatie met uw advocaat is essentieel. U moet op uw advocaat kunnen vertrouwen en de advocaat moet bekend zijn met uw onderneming. Neem daarom contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Stel hier direct uw vraag >