WerkgeversAdvocaat

Uw partner in Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht

030 - 3030 059 (Utrecht)
020 - 3030 200 (Amsterdam)

Ma t/m vr tot 21:00 uur. Za tot 17:00 uur.

dé advocaat voor werkgevers

Stel hier direct uw vraag >

Referenties

Marieke:

“Nadat ik vastliep in een web van juridische zaken, waar ik niet zelf meer uitkwam, heb ik veel aan Koen gehad. Een vakkundig advocaat, sympathiek, prettig in de omgang en meedenkend.

Ik kon met een gerust hart alles uit handen geven, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Koen heeft zich hard gemaakt voor mijn belangen, wat hem zeer goed gelukt is. Waarvoor mijn dank!”

De heer Van der Velde:

Dank voor uw inspanningen in de woekerpoliszaak en het behaalde resultaat. De volledige claim op de lijfrente is gehonoreerd”

Hayat el Arbaji en Louiza Bohassani, directie Thuiszorg Hart voor Nederland B.V.:

‘Ondernemen is een mooi vak. Eigen baas zijn, nieuwe uitdagingen aangaan en kansen grijpen waar die zich voordoen, maken ons bestaan als ondernemer spannend en afwisselend. Maar soms kan het tegenzitten. Een goede advocaat is dan onmisbaar. In de afgelopen jaren hebben wij Koen Both leren kennen als een vakkundig advocaat die een luisterend oor biedt, over een groot inlevingsvermogen beschikt, altijd actief meedenkt, realistische en haalbare doelen helpt stellen en in zijn werkzaamheden een grote mate van nauwkeurigheid aan de dag legt. Dat geeft rust en vertrouwen wanneer je dat als ondernemer het meeste nodig hebt.
Miriam:

“Over de uitkomst ben ik zeer tevreden. Koen is een zeer betrokken persoon die op een professionele manier altijd voor me heeft klaar gestaan. Daardoor heb ik dit proces zowel zakelijk als emotioneel goed kunnen afsluiten.”

Odette:

“Koen heeft mij juridisch bijgestaan in het geschil met mijn werkgever waarin ik verzeild was geraakt. Hij is een zeer professioneel advocaat die erg goed luistert, doorzet, meedenkt en de te nemen stappen goed kan motiveren. Verder is Koen een erg sympathiek persoon die ook altijd oog had voor het emotionele aspect. Zonder Koen had ik de handdoek veel eerder in de ring gegooid en was de uitkomst heel anders geweest. Ik ben heel tevreden met het uiteindelijke resultaat dat Koen heeft geboekt!”

Cees:

‘In de conflictsituatie waarin ik terecht ben gekomen heeft Advocatenkantoor Both mij juridisch bijgestaan. Ik ben zeer tevreden over de vakkundige aanpak in deze voor mij moeilijke situatie. Door de professionele aanpak, naast inlevingsvermogen, hebben we gezamenlijk realistische doelen gesteld die ook zijn gerealiseerd. Bedankt voor de wijze waarop mijn belangen zijn behartigd.’

Shirin:

“Ik wil u graag bedanken voor uw inzet en uw hulp bij het oplossen van mijn zaak. U heeft de zaak met succes afgerond. Op de eerste dag dat ik bij u ben geweest, wist ik al dat ik op het juiste adres was. U heeft mij telkens de juiste vragen gesteld. U bent nuchter, praktisch, respectvol en kunt heel goed argumenten schriftelijk verwoorden en formuleren. Daarom adviseer ik iedereen om Koen Both als advocaat in te schakelen voor een goed resultaat.”
Eduard:
“Ik ben 4 jaar bezig geweest om van mijn woekerpolis af te komen van Centraal Beheer. Ik was er helemaal klaar mee, dus zocht ik contact met advocaat mr. K. Both uit Utrecht. Na een schikking ben ik gelukkig van mijn woekerpolis af met een positief financieel resultaat. Mr. K. Both bedankt voor uw inzet en gedegen kennis van zaken.

 

Enkele voorbeelden van gepubliceerde rechtspraak:

voorbeeld 1

voorbeeld 2

voorbeeld 3

Benieuwd wat Werkgeversadvocaat.nl voor u kan betekenen?

Stel hier direct uw vraag >